Groep van 14 konijnen gered: help je mee?

Opnieuw hebben wij een groep van 14 konijnen gered uit een vreselijke situatie. 7 van de vrouwtjes zijn inmiddels bevallen en daardoor hebben wij nu meer dan 30 jonge konijntjes rondlopen!

Groep van 14 konijnen gered: help je mee?

"Ik begreep het allemaal niet, ik zat in een tuin met heel veel soortgenootjes. Iedere maand kreeg ik er babys bij en soms wist ik niet hoe ik dat allemaal moest verzorgen. Doordat ik niet de enige was in deze situatie was het eten schaars en was het water soms op. Om mij heen werd de groep steeds groter en begonnen de jongens onder ons ook te vechten.

Gelukkig kwam er een dag dat er ingegrepen werd en wij daar weg gehaald werden. Wij hebben nu een fijn schoon hok en een heleboel eten en drinken, maar vooral geen zorgen meer over onze kindertjes. Als ik het goed gehoord heb krijgen wij nu ook een fijne plek met heel veel aandacht en liefde. Opgelucht rek ik mij nog even lekker uit..."

Bovenstaand verhaal komt helaas komt zo vaak voor... Ook nu weer hebben wij een groep van 14 konijnen gered uit een vreselijke situatie. 7 van de vrouwtjes zijn inmiddels bevallen en daardoor hebben wij nu meer dan 30 jonge konijntjes rondlopen! Deze komen over een tijdje allemaal ter adoptie op onze website maar voor nu is het hard werken om ze te verzorgen….Vooral in deze corona tijd! Wij doen dat met liefde en willen uiteraard niet klagen maar het voer is niet aan te slepen en straks moet al dit jonge grut gevaccineerd, gecastreerd en gechipt worden. Dus daarom hopen wij op financiële steun van jullie.

Steun ons

De medewerkers en vrijwilligers van het Knaagdierencentrum zetten zich dag en nacht in voor de konijnen en knaagdieren in de opvang. Dit doen ze graag, maar kunnen dit niet zonder jouw hulp. De opvang en bemiddeling van al deze dieren kost geld, veel geld. Maar één ding is zeker: elk dier verdient het om liefdevol opgevangen te worden.

Adopteer een hok