NIEUWS VAN ALVARO & POL, (nu Edgar en Louise) :-)

NIEUWS VAN ALVARO & POL, (nu Edgar en Louise) :-)

Ik heb een maand of twee geleden twee ratjes bij jullie opgehaald, destijds genaamd Alvaro & Pol. Hierbij een kleine update :)

Alvaro en Pol heten nu Edgar en Louis (Edgar heeft een paar witte haartjes op z’n koppie - dat is zo’n beetje de enige manier om te uit elkaar te houden) en het gaat ontzettend goed met ze!

...

Het was een beetje wennen in het begin; ze vonden opgepakt worden allebei toch wel heel spannend, en Edgar was nogal territoriaal m.b.t. zijn nieuwe kooi en vond het niet leuk als ik die moest opruimen of schoonmaken. Hij wilde zelfs nog wel eens een hapje nemen als hij het ergens niet mee eens was. Of zeg maar gerust een flinke hap… Maar met een klein beetje geduld zijn we nu helemaal aan elkaar gewend; ik hoef nu de kooi maar open te doen of ze rennen naar me toe en kruipen op schoot. Oppakken gaat prima, ze houden van knuffelen en zijn super nieuwsgierig en onderzoekend (zeker als er eten op het spel staat). De kooi staat vol met mandjes, hangmatjes, huisjes, klimtouwen en speeltjes waar eten in verstopt kan worden, en ze maken van zo goed als alles gebruik (maar met name de hangmatjes vallen goed in de smaak, stelletje slaapkoppen!).

Ik ben helemaal weg van ze en volgens mij zijn zij ook wel blij met hun baasje. :) Een super match dus!

Groetjes,

NIEUWS VAN ALVARO & POL, (nu Edgar en Louise) :-)