Sep en zijn harem

Goedemorgen,

Nadat hij het grootste deel van zijn nog maar korte leventje had doorgebracht in de opvang, hebben wij Sep (nu Djembé) op 14 februari meegenomen naar zijn nieuwe huisje. Dat was aan het begin wel even heel spannend, want ja, hij had altijd alleen gezeten en nu waren daar ineens 3 leuke, maar toch ook wel enge dames. Wat moest ie daar nou mee?

Sep en zijn harem


Aan het begin was hij dan ook best wel bang voor onze andere konijnen, terwijl zij juist heel nieuwsgierig waren. Vooral toen ze uiteindelijk samen in de tuin mochten, ging hij er bij elke kleine beweging van de andere konijnen als een speer vandoor. Maar zijn nieuwsgierigheid won het toch en snel ging hij weer bij de dames kijken, om vervolgens weer heel hard weg te rennen als er eentje ook maar naar hem keek.


Ondertussen is hij nu al een maandje hier en is zijn angst een stuk minder en wordt hij al echt vriendjes met de rest. Ze eten lekker met z’n viertjes en hij zit regelmatig met de dames te chillen in het hok. Het is super leuk om te zien hoe hij van een angstig en zelfs agressief konijntje is veranderd in een lief en nieuwsgierig beestje. Hij komt vaak even bij je kijken, zeker wanneer er een lekker stukje groente te bemachtigen valt en hij laat zich soms zelfs even lekker aaien.

Al met al zijn we dus heel blij dat we dit langzittende monstertje een kans hebben gegeven op een fijn leventje waarin hij lekker kan rondrennen met zijn nieuwe vriendinnetjes

Groetjes,