Word vrijwilliger

Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter het Knaagdierencentrum in IJmuiden. Op dit moment werken er ongeveer 30 vrijwilligers in het Knaagdierencentrum. Samen met de twee beheerders zorgen zij ervoor dat de opgevangen dieren niets te kort komen.

Werkzaamheden

De werkzaamheden van onze vrijwilligers bestaan uit: Verzorging van de dieren, hokken verschonen, het aannemen van de telefoon, het begeleiden van bezoekers en lichte administratieve handelingen.

We beginnen s'ochtends om 8.45 met het verschonen van de hokken en het verzorgen van de dieren tot we klaar zijn. We zijn altijd klaar voor 12 uur. Tussendoor drinken we met z'n allen gezellig een kopje koffie of thee.

We zoeken voor alle dagdelen vrijwilligers. Natuurlijk mag je altijd een ochtend of middag komen meehelpen om te kijken of je het leuk vindt en je voorkeur voor een dagdeel aangeven.

Meld je aan!

We zijn blij met iedereen die wil komen helpen. Het werk in onze opvang geeft veel voldoening. Ervaring is niet nodig. Woon je in de buurt van IJmuiden en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken?

Bel ons dan op 088 8113455 of mail naar knaagdierencentrum@dierenbescherming.nl

Of kijk bij de vacatures