Bingo!

DOC Enschede heeft onlangs voor het eerst een online bingo georganiseerd. Op deze manier werd geld ingezameld voor het Helios Fonds. Uit dit fonds worden prijzige operaties betaald van dieren in het asiel, zoals knie-operaties en gebitsoperaties.
Bingo!
Alles ging online: mensen konden tegen betaling bingokaarten bestellen via de mail. Eén bingokaart kostte € 5,-, twee kaarten € 7,50. Ook was er een optie om een familiepakket te bestellen voor € 25,-, bestaande uit vier bingokaarten en een vegetarische hapjesschaal van restaurant Sapori e Ricordi uit Enschede.
Op zaterdagavond 20 juni konden mensen de bingo volgen vanuit huis via een livestream op YouTube. Zodra iemand bingo had, kon hij dit via de chat of whatsapp aangeven. Omdat alle kaarten genummerd waren, was het voor de organisatie eenvoudig te checken of de bingo klopte. Er waren mooie, gesponsorde prijzen, zoals een fotoshoot met je huisdier, cadeaubonnen, salades en speciale kinderprijzen.

Een opbrengst om blij van te worden

In totaal zijn 167 bingokaarten en 22 hapjesschalen verkocht. Daarnaast kwam een aantal spontane giften binnen, waarmee de opbrengt van de bingo op € 1178 kwam. Dat is een fantastisch bedrag, waarmee wij veel dieren kunnen helpen. Mede namens de dieren bedanken wij alle deelnemers heel hartelijk voor hun bijdrage!