Afstaan huisdier

Ondanks zorgvuldige afweging, kun je toch in de situatie belanden dat jouw huisdier niet bij je kan blijven en dat je afstand wilt doen van je dier. De keuze om je dier naar het asiel te brengen is voor veel mensen de laatste optie. Voor advies kun je ons altijd bellen, wellicht hebben wij andere oplossingen voor de problemen en hoeft het dier niet naar het asiel.

Tweede kans

Als je door omstandigheden niet meer voor je hond of kat kunt zorgen, kunnen wij de zorg overnemen en zorgen dat het dier bij een nieuwe baas een tweede kans krijgt. Bel ons voor meer informatie en om een afspraak te maken op het telefoonnummer 088 - 811 36 70.

Legitimatie

Bij de aanschaf, het afstaan, het terugbrengen en ophalen van een asieldier moet je je kunnen legitimeren. Vergeet daarom niet je legitimatie mee te nemen.

Bijdrage

Wij kunnen onmogelijk alle dieren zomaar opvangen. Het opvangen en verzorgen van een dier kost namelijk geld. De bijdrage is afhankelijk van het dier. Kijk hier voor onze tarieven. De dieren dienen een geldig vaccinatiebewijs (honden een geldig paspoort) te hebben die nog minimaal 3 maanden geldig is en een bewijs van de medische geschiedenis (op te halen bij de behandelende dierenarts). Ook moeten ze gechipt zijn en katten moeten bovendien gecastreerd/gesteriliseerd zijn. Als een van deze behandelingen niet is uitgevoerd, worden extra kosten in rekening gebracht om de benodigde acties alsnog uit te laten voeren door onze eigen dierenarts. Meer weten? Neem contact met ons op.