DOC Enschede krijgt hoogste opbrengst goede doelenactie

Het Dierenopvangcentrum Enschede heeft van alle vier deelnemende goede doelen het meeste geld verdiend met een actie van de gemeente Enschede. Wethouder Jurgen van Houdt maakte de einduitslag 6 november bekend in het Stadhuis in Enschede. Van elk goede doel was een afvaardiging aanwezig om een cheque in ontvangst te nemen. DOC Enschede kreeg een cheque van maar liefst 3.700 euro!
DOC Enschede krijgt hoogste opbrengst goede doelenactie
Mensen die duurzaam reizen in Twente konden van augustus tot en met oktober via een SMART mobiliteits-app punten verdienen en doneren aan het goede doel. De punten werden door de gemeente Enschede omgezet in geld. In totaal was er 10.000 euro te verdelen. De meeste punten gingen naar het DOC Enschede.

Een prachtig resultaat

De medewerkers van het dierenopvangcentrum zijn ontzettend blij met de opbrengst. Ze gaan het geld besteden aan duurzame, herbruikbare en goed schoon te maken materialen voor de kattenafdelingen. Deze materialen moeten het verblijf van de dieren in het asiel zo plezierig mogelijk maken.

Beheerder Aloysia Verkerk (5e van rechts) van het DOC Enschede nam een cheque van € 3.700,- in ontvangst van wethouder Jurgen van Houdt van de gemeente Enschede.