Adoptie asieldier

Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Kom dan kennis maken met de asieldieren in onze opvang. Wij vinden het belangrijk dat je goed bent voorbereid en ingelicht voordat je een huisdier aanschaft. Onze dierverzorgers zijn je hierbij graag van dienst.

Adoptieprocedure hond

Wil je een hond adopteren? Neem dan alvast een kijkje tussen de beschikbare dieren op deze pagina. Is er een geschikte match? Dan kom je eerst kennismaken met de hond. Als je na het maken van een wandeling nog steeds geïnteresseerd bent, maken we een tweede afspraak. Zo kun je er nog even rustig over nadenken. Heb je kinderen of een andere hond? Neem hen de tweede afspraak mee. Ben je nog steeds enthousiast? Dan mag je de hond meenemen. Twijfel je nog? Dan kunnen we nog een afspraak maken.


Adoptieprocedure kat

Wil je een kat adopteren? We proberen ervoor te zorgen dat je de asielkat vindt die past bij jouw levensstijl. Hebben jullie elkaar gevonden? En weet je 100% zeker dat je deze kat wilt? Dan mag je hem of haar dezelfde dag nog meenemen.

Adoptieprocedure konijnen

Konijnen zijn actieve, slimme dieren die we alleen in koppels plaatsen, omdat ze in hun eentje minder gelukkig zijn. Als je al een konijntje hebt, kun je bij ons terecht voor een maatje. We helpen je met het koppelen van jouw konijntje met een nieuw konijn. Wij koppelen konijnen door het tweetal in een neutrale omgeving te zetten. Klikt het en weet je zeker dat je dit konijn mee naar huis wilt nemen? Dan mogen jullie samen naar huis.

Reserveren

Bent u geïnteresseerd in een van onze dieren, maar niet direct in de gelegenheid om bij ons langs te komen, dan is het mogelijk dat wij het desbetreffende dier vrijblijvend voor u reserveren. Dit kan max. 3 dagen. Het kan voorkomen dat wij meerdere geïnteresseerden krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland.

Tarieven adoptie

Uiteraard brengt de adoptie van een huisdier kosten met zich mee.

Kijk hier voor het overzicht van de tarieven per adoptie per dier.