Adoptie asieldier

Ben je op zoek naar een konijn of knaagdier om te adopteren? Dan ben je bij het Knaaghof aan het juiste adres! Wij hebben veel leuke en lieve konijnen en knaagdieren die wachten op een nieuw huis.

Groepsdieren

Konijnen, cavia's en veel andere knaagdieren zijn van nature groepsdieren en hebben daarom veel behoefte aan een soortgenoot. Om die reden plaatst Het Knaaghof groepsdieren uitsluitend in koppels. Zodat de dieren altijd gezelschap aan elkaar hebben.Als je een konijn of knaagdier als huisdier wilt is het belangrijk dat je voldoende ruimte hebt. Konijnen en cavia's hebben behalve een hok of kooi ook een uitloopmogelijkheid nodig via een ren. En natuurlijk hebben onze dieren veel liefde en aandacht nodig.

Koppelen

Heb je thuis al een konijn of knaagdier en ben je op zoek naar een soortgenoot? Ook dan kan Het Knaaghof helpen. Lees meer informatie over het vinden van een partner voor je konijn of het koppelen van je cavia aan een maatje.

Let op: Er zitten over het algemeen altijd meer dieren in de opvang dan op de website staan vermeld. Dit betreft bijvoorbeeld nieuw binnengekomen dieren of rammetjes (mannetjes konijnen) die nog niet onvruchtbaar zijn.

Onze konijnen en knaagdieren

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn telefonisch van ma t/m zo van 13:00-16:00 uur geopend. Klik hier om te kijken welke konijnen en knaagdieren er bij ons in de opvang zitten! Voor bezoek werken wij uitsluitend op afspraak.