Collecteweek 2018: help jij onze dierenambulance?

Van 30 september tot en met 6 oktober 2018 vindt de landelijke collecte van de Dierenbescherming plaats. Een week waarin wij extra aandacht vragen voor de dieren in nood die wij dagelijks helpen. Help jij ook mee

Om dieren te kunnen redden, opvangen en beschermen, zijn wij afhankelijk van donaties. Iets waar de collecteweek ons erg bij helpt. Vanzelfsprekend middels de donaties die in de collectebus gedaan worden, maar ook door de tienduizenden vrijwillige collectanten die de straten op gaan. Op beide manieren kun jij ook helpen. Hieronder lees je hoe.

Doneren in de collectebus

Omdat we geen overheidsinstantie zijn, zijn wij afhankelijk van donateurs om ons werk te kunnen voortzetten. Dagelijks gaan we de straat op om dieren in nood te kunnen helpen en dat blijven we graag doen. Alle donaties zijn dan ook hard welkom. Donaties in de collectebus tijdens de collecteweek, maar ook via ons online donatieformulier. Kies je op dat formulier voor Dierenambulance OverGelder, dan help je specifiek onze dierenambulance.

Aanmelden als collectant voor de collecteweek 2018

Wil je graag meelopen tijdens de collecteweek van 2018? Meld je dan online aan als collectant en help ons deze collecteweek tot een succes te maken. Collecteren kost je maar een paar uren tijd, in de collecteweek zelf. Omdat het daarnaast leuk is om te doen, is het een makkelijke manier om je voor dieren in nood in te zetten. Handig wanneer je bijvoorbeeld geen tijd hebt voor vrijwilligerswerk, maar je toch fysiek in wilt zetten.

Wil jij je steentje bijdragen aan het helpen van dieren in nood? Dat doe je al door een donatie te doen in de collectebus, wanneer er een collectant bij je voor de deur staat. Daarnaast kun je ons online donatieformulier invullen en zo onze dierenambulance rechtstreeks steunen. Wil je graag zelf meelopen tijdens de collecteweek? Meld je dan online aan als collectant.