Spreekbeurt

Wil je graag een spreekbeurt houden over het werk van de Dierenambulance? Wij willen je daar met plezier bij helpen. We kunnen dit op korte termijn inplannen.

Op de website van de Dierenbescherming kan je een heleboel informatie vinden over het werk van de Dierenambulance en bijkomende zaken. Bijvoorbeeld over:

Naast deze informatie kunnen wij ook langskomen op jouw school om voorlichting te geven of ter ondersteuning van een spreekbeurt. Als je meer wilt weten kun je een mail sturen of ons even bellen: 06 - 20 45 43 12.

Voorlichting op scholen

Naast het helpen bij een spreekbeurt, geven wij ook voorlichting op scholen. Dit is meestal op vrij korte termijn te realiseren. De kinderen kunnen dan in kleine groepen de ambulance bezichtigen en vragen stellen. Uiteraard geven wij ook een korte uitleg over wat wij doen.

Daarnaast kunnen wij een informatiezuil met leuke spelletjes achter laten voor een korte periode. Als je als school geïnteresseerd bent in een voorlichting kun je een mail sturen of ons even bellen: 06 - 20 45 43 12.