Asielkatten SDO Haarlemmermeer tijdelijk uitwijken naar andere asielen in de buurt

Kattenasiel SDO gaat tijdelijk dicht door een enorm personeelstekort. Het hondenasiel en de pensionafdelingen hond en kat zullen wel gewoon open blijven. De SDO gaat haar uiterste best doen om zo snel mogelijk weer een volwaardig asiel te kunnen draaien.
Asielkatten SDO Haarlemmermeer tijdelijk uitwijken naar andere asielen in de buurt
We willen bij de SDO ieder dier de juiste verzorging en tijd geven. Helaas kampen we al enige tijd met een enorm personeelstekort bij zowel de vaste medewerkers als onze lieve vrijwilligers. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze collega asielen in de buurt om hulp te vragen en gaat het kattenasiel tijdelijk dicht. Alle gevonden poezen zullen door de dierenambulance naar asiel Zandvoort gebracht worden. Voor de katten waar afstand van gedaan moet worden verwijzen wij de mensen door naar asiel Amstelveen, asiel Zandvoort of asiel IJmuiden. Zij kunnen op dit moment wel de zorg dragen die de asielkatten nodig hebben. Het hondenasiel en de pensionafdelingen (hond/kat) blijven wel open.
Wij gaan ons uiterste best doen om zo snel mogelijk weer een volwaardig asiel te kunnen draaien. Wij vinden dit zelf ook verschrikkelijk, maar dierenwelzijn (en ook personeelswelzijn) staat hoog in het vaandel bij de SDO. Onze vraag aan u, deel dit bericht graag zodat iedereen die ons nodig zou kunnen hebben weet waar hij of zij naar toe kan. Alvast bedankt.