Bobby (1 jaar) heeft nieuwe knieën nodig voor een pijnvrij leven

Onze kleine Bobby heeft uw hulp nodig. Net een jaar en dan al naar het asiel om een nieuw huisje te vinden is al best spannend, maar dan ook nog lopen alsof je een oude man bent omdat je knieën al versleten zijn dat gunnen we je niet. Dus op naar nieuwe knieën en een pijnvrij leven, maar dan wel met de hulp van onze dierenvrienden!
Bobby (1 jaar) heeft nieuwe knieën nodig voor een pijnvrij leven


Bobby, ook wel Chewbacca genoemd door ons, is een kruising Yorkshire terriër van 1 jaar en 3 maanden jong. Bobby is bij ons afgestaan, omdat hij problemen zou hebben met zijn zindelijkheid. Maar na enkele dagen bleek dat hij helaas nog veel meer problemen had. Kleine Bobby loopt erg slecht en heeft pijn. Na een controle bij de orthopeed blijkt dat hij 2 ernstige patella luxatie knieën te hebben. Hierbij schiet de knieschijf van zijn plek en kan de hond deze pootjes niet goed gebruiken. Bij Bobby is het probleem zo erg dat de knieschijven vrijwel niet meer op de juiste plek blijven zitten. Hij is nog jong, maar zijn knieën zijn helaas zo versleten dat er snel iets aan gedaan moet worden!

Zonder een operatie zal het probleem steeds erger worden en krijgt Bobby steeds meer pijn. Wij willen kleine Bobby daarom graag snel helpen, maar de operatie is erg duur. Na de operatie volgt nog een revalidatie traject met fysiotherapie en hydrotherapie. Al met al lopen de kosten voor deze kleine hond flink op, maar we doen het met liefde want Bobby is een schatje! Met deze behandelingen heeft jonge Bobby weer een goede kans om pijnvrij en zorgeloos door het leven te gaan.

Help jij ons mee om dit voor Bobby mogelijk te maken?

Steun onze opvang

Via deze website kun jij je steentje bijdragen en ons helpen om zoveel mogelijk dieren te redden, op te vangen en te beschermen. De Dierenbescherming ontvangt geen overheidssubsidies en is afhankelijk van donaties.

Steun een project van ons