Dierenopvang Haarlemmermeer krijgt ‘Meer voor Elkaar-pluim’

In de Meer voor Elkaar-tour houdt de gemeente Haarlemmermeer een rondgang in de polder waarin zij bewoners, bedrijven of organisaties een blijk van waardering geven die op een bepaalde manier een bijdrage leveren aan de maatschappij. Dat gebeurt door het uitdelen van de Meer voor Elkaar-pluim. Deze pluim kan in verschillende hoedanigheden worden uitgereikt. Nu was het een sticker en pluimen t-shirts.
Dierenopvang Haarlemmermeer krijgt ‘Meer voor Elkaar-pluim’
De Dierenbescherming en in het bijzonder Dierenopvang Haarlemmmermeer kregen op woensdag 8 februari deze pluim uitgereikt voor hun bijdrage aan het verbeteren voor dierenwelzijn en de inzet hierbij van vrijwilligers.


Feestelijke uitreiking door de burgemeester

Burgemeester Pieter Heiliegers van Haarlemmerliede en Spaarnwoude plakte in het bijzijn van wethouder Tom Horn (gemeente Haarlemmermeer) , directeur Femke-Fleur Lamkamp (De Dierenbescherming), regio manager William van de Wetering en beheerder van de Dierenopvang Petra Elbers de Meer voor Elkaar-pluim sticker op de ruit. De vrijwilligers van het asiel kregen ook nog het bijbehorende t-shirt uitgereikt. En in het bijzijn van twee trouwe viervoeters was het een mooie bezegeling van het leveren van een positieve bijdrage aan de samenleving.