Gevonden kitten na ruim drie weken herenigd met baas

Onze Dierenambulance Noord-Holland Zuid kreeg op 17 april een melding binnen van een kitten die in een boom vastzat in de omgeving van Schiphol. Het katje werd naar onze Dierenopvang Haarlemmermeer in Hoofddorp gebracht, maar niemand meldde zich om haar weer op te komen halen.
Gevonden kitten na ruim drie weken herenigd met baas

Eigenaar onbekend

De kitten van 7 maanden oud had de hechtingen van een sterilisatie nog in haar buik zitten. De verwachting was dat zij snel weer opgehaald zou worden door de eigenaar. Helaas was dit niet het geval en daarom noemden onze asielmedewerkers haar Ophelia.

Niet gechipt

Ophelia was niet gechipt, hierdoor kon de eigenaar niet achterhaald worden. Via de Facebookpagina van Dierenopvang Haarlemmermeer is een oproep geplaatst met een foto van Ophelia. Het bericht is meer dan 1.300 keer gedeeld en hierdoor konden we uiteindelijk de eigenaar, afkomstig uit Antwerpen, achterhalen. Hoe de Antwerpse kitten bij Schiphol terecht kwam, is niet bekend.

Eigenaar gevonden
De Antwerpse eigenaar was dolblij dat haar kitten weer terecht was en kwam direct naar Dierenopvang Haarlemmermeer toe.

Opgelucht en blij

Afgelopen vrijdag is de eigenaar haar katje komen ophalen. Ze blijkt Luna te heten en zowel kitten als eigenaar waren blij en opgelucht om elkaar weer te zien. Luna bleek sinds 30 maart vermist te zijn. Wij willen iedereen bedanken die ons bericht op Facebook heeft gedeeld, waardoor wij Luna weer hebben kunnen herenigen met haar eigenaar. Deze situatie benadrukt opnieuw het belang van chippen.

Tevreden duo
Innig verzoend met Luna

Steun onze opvang

Via deze website kun jij je steentje bijdragen en ons helpen om zoveel mogelijk dieren te redden, op te vangen en te beschermen. De Dierenbescherming ontvangt geen overheidssubsidies en is afhankelijk van donaties.

Steun een project van ons