Goed nieuws voor Bobby!

Deze week is een supergoede week voor Bobby geworden. Gister had hij zijn date bij het MCD Amsterdam voor de controlefoto van zijn 2de operatie.
Goed nieuws voor Bobby!

Hij is daar met vlag en wimpel geslaagd voor zijn herstelvermogen. Alleen zijn pees is nog wat overbelast, maar dat is niet raar, die pees moet wennen dat hij iets harder moet werken dan normaal. Nu is het voor Bobby een kwestie van herstellen, opbouwen en fysiotherapie.

Nu denk je natuurlijk wat een goed nieuws, maar het wordt nog beter. Tijdens zijn revalidatie zijn wij in contact gekomen met mensen die een klein hondje er bij wilden hebben. In hun verhaal kwam naar voren dat ze al ervaring hadden met fysiotherapie voor honden. Ook was er genoeg tijd en ervaring om een asielhondje de tijd te geven om te wennen aan hun routine. Bij de eerste kennismaking was het gelijk liefde op het eerste gezicht. Helaas moesten de potentiele baasje wachten tot de controlefoto’s. Een tweede bezoek werd gepland en de liefde was er nog steeds. Vandaag dan de grote dag, hoe zal Bobby de honden vinden? Luna de chihuahua moet zijn BFF worden en dat ging goed. De grote witte herder Bodi komt vaak logeren en moest dus ook matchen. We hebben Bobby een beetje overbluft aangezien hij kennismakingen met andere honden als erg spannend ervaart. Hierdoor was het begin rustig en spannend, maar accepteerde iedereen elkaar redelijk. Na een half uurtje begin Bob toch wat stoerder te zijn en dat werd op een nette manier meteen de kop ingedrukt, dus dat was niet verkeerd. Uiteindelijk kwam er zelfs een spelmoment.

Na druk overleg werd besloten dat Bobby mee mocht. De stagiaires allemaal in mineur, want hun grote vriend ging verhuizen! Met een groot uitzwaai-moment vertrok Bobby met zijn nieuwe familie naar zijn nieuwe gouden mandje. Wat zijn wij blij met deze dag. Wat een feestdag.