Heeft u hulp nodig voor uw huisdier?

Heeft u zorgen over het welzijn van uw huisdier(en)? En heeft u geen geld voor de dierenarts? Aarzel dan niet met het vragen om hulp. Als eigenaar bent u zélf verantwoordelijk voor het welzijn van uw dier(en), maar wij willen u hierbij helpen en adviseren.

Heeft u hulp nodig voor uw huisdier?

Dierenartsconsult
Op zaterdag 21 januari organiseren we tussen 10.00 en 14.00 uur de mogelijkheid om uw huisdier na te laten kijken door een dierenarts. Uw dier wordt dan gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Ook bieden we hulp bij het laten castreren of steriliseren van uw dier(en). Wanneer diereigenaren in het bezit zijn van een HaarlemPas of Voedselbankpas is het consult van een kwartier gratis. Zonder pas is de vergoeding € 2,50 per dier.

Dierbenodigdheden
In het wijkcentrum hebben we op die middag ook veel dierbenodigdheden die gratis kunnen worden afgehaald. Denk daarbij aan voer, mandjes, krabpalen, kattengrit en halsbanden, enz., enz.

Vooraf aanmelden is beslist noodzakelijk!
We spreken dan een tijdstip af waarop u langs kunt komen. Dit kan op telefoonnummer 06 – 2037 9609.
Waar?
Wijkcentrum de Wereld, Laan van Berlijn 1, Haarlem
Wanneer? Zaterdag 21 januari 2023 tussen 10.00 en 14.00 uur

Kunt u hulp gebruiken maar woont u niet in Haarlem? Bel het 06 nummer en wij luisteren en denken graag met u mee! Deze dag en opzet is een pilot. Als het een succes willen wij dit landelijk gaan opvolgen.