Help lieve Sofi aan een pijnvrij leven!

Sofi is een jong blij ei van net 1 jaar oud. Het liefst wil ze heerlijk rennen en spelen! Omdat ze zo jong is, heeft een lieve pleeggezin haar tijdelijk opgenomen en daar stuiterde ze blij en zorgeloos rond, totdat haar pleeggezin merkte dat al na een kleine wandeling Sofi niet meer op haar rechter achterpoot wilde staan. Hierom heeft onze dierenarts haar gelijk doorgestuurd naar het MCD voor röntgenfoto’s. De uitkomst was niet positief.
Help lieve Sofi aan een pijnvrij leven!


Arme Sofi heeft rechts flink last van heupdysplasie (HD). Zonder pijnstillers heeft Sofi hier erg veel last van en daar moet zo snel mogelijk wat aan gedaan worden.De orthopeed adviseert ons om Sofi een hele nieuwe heup geven. Omdat zij nog jong is, maar niet te jong, is dit de beste optie en is het risico op pijn in de toekomst het kleinst. Haar klachten zijn op dit moment nog redelijk onder controle met de medicatie, maar als we het bedrag voor de operatie bij elkaar hebben, kan ze zo snel mogelijk geopereerd worden. Daarmee is de kans om snel bij een leuk baasje geplaatst te worden ook velen malen groter!

Sofi verdient natuurlijk die kans, maar de operatie gaat veel geld kosten. De inschatting van de orthopeed is minimaal €4000,- euro en daar hebben wij jullie hulp erg bij nodig!

Help je mee om de operatie van deze lieve schat mogelijk te maken?