Help ons mee om prikkelarme hondenkennels te maken

We hebben jullie hulp nodig! Je kan je voorstellen dat wij heel wat honden langs zien komen in het jaar. Een groot deel is een prima huishond die het in onze tijdelijke opvang prima doet. Weinig stress ervaart en zijn kennel beschouwd als zijn veilige plekje in zijn (t)huis. Toch krijgen we ook genoeg honden die daar wat meer moeite mee hebben. Soms komt het door alle andere honden, de vreemde geuren/mensen/routine of alles bij elkaar.
Help ons mee om prikkelarme hondenkennels te maken

Nu de hulp. Wij bieden ook een mogelijkheid voor mensen met moeilijkere honden om hun dieren tijdelijk op te vangen. Ondanks dat het fijne huishonden zijn, zijn ze in het pension niet altijd even gemakkelijk. Sommige honden zijn niet aardig voor soortgenoten, anderen hebben zoveel energie dat ze over de kennelmuren kunnen springen en nog weer anderen vinden alleen zijn zo verschrikkelijk dat zij op houdini-achtige wijze de kennels uitklimmen. Voor die mensen zijn wij vaak een welkome hulp, omdat andere pensions de dieren niet aan nemen of minder kunnen bieden dan dat wij dat doen. Elke hondeneigenaar kan pas genieten van de vakantie als ze zeker weten dat hun dierbaren in goede handen zijn.

Om te zorgen dat daar geen problemen gebeuren willen wij 4 kennels zo ombouwen dat ze zich niet kunnen blesseren door de rare capriolen die de honden soms uit kunnen halen. We willen de afscheiding met de buren dicht maken en een dak op de kennel plaatsen zodat de hond niet kan ontsnappen. Om het goed te doen hebben we Otten Petcages gevraagd om te helpen, zij hakken vaker met soortgelijke bijltjes. Deze verbouwing kost €4500,00. Een hoop geld. Door middel van de verkoop van 2de hands spullen en de fooien/giften die we het afgelopen jaar hebben gehad hebben we al een deel van het geld bij elkaar gesprokkeld. Onze hoop is dat jullie ons willen helpen het bedrag bij elkaar te krijgen.

Via onderstaande link kan je direct doneren, maar je kan ook zelf een actie starten om geld in te zamelen: kijk hier voor inspiratie. Bedankt!

https://dierenopvanghaarlemmermeer.voordierenbescherming.nl/project/help-ons-mee-om-stressvrije-hondenkennels-te-maken