Letty, het gevonden hondje van Schiphol

Het was niet te missen in de verschillende media. Het trieste voorval van een gedumpt/gevonden hondje in de prullenbak op Schiphol. Hoe gaat het nu een dag later met dit hondje
Letty, het gevonden hondje van Schiphol
De voormalig eigenaar heeft afstand van het hondje gedaan en wij hebben haar in onze opvang opgenomen. We noemen haar voorlopig Letty.

Het gaat goed met Letty!

Er is veel gebeurd in het leventje van Letty sinds gisteren, maar ze maakt het gelukkig goed. Ze heeft al veel nieuwe vrienden gemaakt in onze dierenopvang, zowel tweebenige als vierpotige vrienden. Ze is nieuwsgierig en gezellig, eet en plast goed en laat geen tekenen van stress zien.

Bedankt!

Dank alvast voor alle mooie berichten! We merken dat er al vele nieuwe lieve baasjes klaarstaan om haar te adopteren. Nog even geduld alsjeblieft... Letty gaat eerst even bijkomen en krijgt een medische check. Als dit allemaal goed is, zullen we haar zoals gebruikelijk op onze site en op www.ikzoekbaas.nl plaatsen. Vanaf dan kun je jouw belangstelling kenbaar maken. We vragen je dus om pas een interessemail te sturen als Letty op onze website staat als plaatsbare hond. We kunnen voor die tijd helaas nog geen beloftes doen of iets regelen.

Coronamaatregelen

Overigens wijzen we je er ook op dat vanwege de coronamaatregelen onze opvang nog steeds gesloten is en je alleen op afspraak kunt langskomen.

Nogmaals willen we iedereen bedanken voor alle liefdevolle berichten! Fijn dat er zoveel dierenvrienden zijn.