Michael van Gerwen gooit hoge ogen voor Dierenopvang Haarlemmermeer

Michael van Gerwen, Nederlands bekendste dartspeler, bewees gisteren in Cruquius dat hij niet alleen met darten hoge ogen gooit. Als kersverse veilingmeester praatte hij de aanwezige bezoekers bij de KeukenConcurrent het geld letterlijk uit de zakken alsof het niets was.
Michael van Gerwen gooit hoge ogen voor Dierenopvang Haarlemmermeer

Ter gelegenheid van een door de KeukenConcurrent georganiseerde veiling was Michael van Gerwen de veilingmeester. De volledige opbrengst van de geveilde items, waaronder Whirlpool-keukenapparatuur, gaat naar Dierenopvang Haarlemmermeer. Ook de vele door Michael gesigneerde items vonden gretig aftrek, waardoor de bedragen snel op wisten te lopen. Voor de aanwezige fans was dat geen probleem en was het boven alles vooral een memorabele avond. Zo dicht bij je idool komen, is er tijdens de dartwedstrijden vaak niet bij.

Nieuwe airco

Van tevoren had de opvang gehoopt in de buurt te komen van een opbrengst van €2.250, de kosten van een airco op de kattenafdeling. Met het platte dak dat vol in de zon staat, is het in dit gedeelte van de opvang veel te warm voor de dieren. Met de huidige middelen is het er niet koel te krijgen, maar een airco is een flinke uitgave. Vandaar dat dit als grote wens werd opgegeven als bestemming voor de opbrengst. Dat het resultaat zo geweldig zou zijn, was voor iedereen een enorme verrassing.

Michael en Raymond

Voor Michael van Gerwen was niets teveel! Hij bood en kocht zelf items, en belde tijdens de veiling met collegadarter Raymond van Barneveld met de ‘opdracht’ om ook een mooi bedrag te doneren aan het goede doel. En zo doneerde Raymond €501! Hoewel het evenement tot laat in de avond duurde door de vele foto’s en handtekeningen die de darter uitdeelde, was de opbrengst het meer dan waard.

Dank!

Vol trots nam Petra Elbers (links op de foto), beheerder van de opvang, de cheque in ontvangst. Wij bedanken directeur Ernst Bareman en vestigingsmanager Jellie Bleeker van KeukenConcurrent, Jacco Italiaander en Elaine Bouhof van IT Reclame en natuurlijk Michael van Gerwen voor deze geweldige avond met het fantastisch eindbedrag van €4.076. Hiervoor kunnen we heel wat katten een koele zomer bezorgen!