Primeur voor Dierenopvang Haarlemmermeer

Sinds medio 2016 heeft de Dierenbescherming een aantal andere stichtingen die zich met dierwelzijn bezighouden benaderd om intensiever en onder één vlag te gaan samenwerken. Als gevolg hiervan is er hard gewerkt om al die verschillende stichtingen ook de uitstraling en look&feel van de Dierenbescherming te geven. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat daarmee ook de oude websites van de stichtingen zullen worden omgezet naar de huisstijl van de Dierenbescherming.
Primeur voor Dierenopvang Haarlemmermeer

Nieuwe website

Deze week kon de oude website van Stichting Dierenopvang Haarlemmermeer (SDO) worden omgezet naar de nieuwe site met de vernieuwde naam Dierenopvang Haarlemmermeer. Door het platform dat de Dierenbeschermingssite gebruikt , kunnen veel berichten nu landelijk en regionaal in één keer gedeeld en gelezen worden. Onder de rubrieken Actueel vind je berichten, activiteiten en Facebook berichten. Je hoeft dus niets meer te missen van wat er bij Dierenopvang Haarlemmermeer gebeurt.

Collega van de nieuwe signing

Nieuwe signing

Een ander in het oog springend detail is dat ook de fysieke uitstraling van een Dierenopvang de signature heeft van de Dierenbescherming. Dinsdag 7 februari had Haarlemmermeer de primeur om als eerste van de vele stichtingen de eerste nieuwe Dierenbeschermingshuisstijl borden te krijgen. Het oude bord aan de weg is vervangen en op de fraaie glazen pui is nu het logo van de Dierenbescherming te zien. Helaas kon door de vele regen en de kou de belettering eronder nog niet bevestigd worden. Daarvoor wordt gewacht op droger weer en hogere temperaturen.

De komende maanden zullen steeds meer asielen met een verouderde uitstraling worden voorzien van zowel de nieuwe signing als nieuwe websites.