Werkbezoek van Tjeerd de Groot

Dierenopvang Haarlemmermeer kreeg maandag 10 juli bezoek van Tjeerd de Groot (D66 Kamerlid).
Werkbezoek van Tjeerd de Groot

Het bezoek stond in het teken van een kijkje in de keuken van de dierenopvang en dierennoodhulp. Onder de bezielende leiding van beheerder Petra Elbers werd De Groot rondgeleid langs de verschillende verblijven van de honden, katten en pension faciliteiten. “Indrukwekkend om te zien, hoe professioneel het er allemaal uitziet” geeft De Groot aan.

Speciale aandacht was er ook voor de afdeling dierennoodhulp, waarvoor zowel de speciale Animal Rescue Vehicle (ARV) als de regulier Dierenambulance er tijdelijk gestationeerd waren. De bevlogen ambulance medewerkers lieten De Groot zien wat er aan hulpmaterialen beschikbaar is bij het verrichten van dierennoodhulp.

Ter afsluiting kreeg De Groot nog de nieuwe verjaardagskalender van De Dierenbescherming overhandigd van Regio Manager William van de Wetering.

Werkbezoek D66 Kamerlidvlnr Tjeerd de Groot (D66), Petra Elbers, William van de WeteringIk

"Ik wist dat de Dierenbescherming belangrijk werk doet voor dieren. Maar de Dierenbescherming doet nog zoveel meer! Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen de gelegenheid om werkervaring op te doen om zo weer aan een baan te komen. Kinderen die stotteren mogen oefenen door voor te lezen aan katten. Fantastisch om te zien hoe de Dierenbescherming zich inzet voor mens en dier!"
Tjeerd de Groot (D66)

Animal Rescue Vehicle (ARV)vlnr Claudia van Lierop, Tjeerd de Groot (D66), Simon Kruijswijk, Marco Dams