Pension

De Dierenbescherming is al enige tijd aan het overwegen of we als organisatie pensionfaciliteiten voor huisdieren willen blijven aanbieden. Omdat dit een complex vraagstuk is waar vele factoren een rol in spelen is er nog geen landelijk besluit genomen. Hierop vooruitlopend heeft Dierenopvang Haarlemmermeer besloten de opvang van dieren die zwervend worden aangetroffen of worden afgestaan door hun eigenaar voorrang te geven. Het flink toegenomen aantal dieren dat opvang nodig heeft en de steeds complexere problemen waarmee deze dieren in het asiel belanden, vragen van ons veel aandacht en tijd. DIT HEEFT TOT GEVOLG DAT WE HELAAS GÉÉN PENSIONRESERVERINGEN MEER ZULLEN AANNEMEN.

Wanneer er definitief zal worden besloten om het aanbieden van pension voor huisdieren voort te zetten dan wel te beëindigen is nu nog niet bekend. Wij zullen dit -zodra bekend- op onze website vermelden.

Pension

Reserveren is alleen mogelijk via het reserveringsformulier

Naar het formulier

Ga je met vakantie? Of zoek je om andere redenen tijdelijke opvang voor je huisdier? In ons pension bieden we je vele faciliteiten waar je huisdier zich snel thuis zal voelen. Tijdens het verblijf wordt je huisdier verzorgd door een enthousiast team van gediplomeerde dierverzorgers die alle liefde aan jouw huisdier zullen geven. Ons moderne pension is ruim opgezet en voldoet aan alle wettelijke eisen.

Meer informatie & tarieven voor pension: