Heeft u een kleine bijdrage voor onze loopband over

Bijna dagelijks krijgen wij de vraag van mensen hoe ze ons kunnen helpen. Voeding, handdoeken, kleedjes, en speeltjes worden aan ons gedoneerd. Hier zijn wij enorm dankbaar voor.


Heeft u een kleine bijdrage voor onze loopband over

Op dit moment zijn wij voorzien in al deze spullen, maar nog steeds krijgen wij de vraag hoe mensen ons kunnen helpen. Wij willen daarom uw hulp in de vorm van een kleine bijdrage vragen voor een hondenloopband voor onze asielhonden.

Waarom zouden wij, en vooral onze honden hier zo blij mee zijn? Dagelijks wandelen wij 2 keer per dag met de asielhonden buiten het terrein. Hier worden de honden helemaal gelukkig van, alleen voor sommige honden met veel energie is 2 keer per dag wandelen niet voldoende. Voor andere honden die moeite hebben met prikkels buiten het asiel is 2 keer per dag wandelen juist weer te veel. En dan hebben we ook nog de honden die moeten herstellen na bijvoorbeeld een operatie.

Voor deze honden willen wij de loopband gebruiken. Zo kunnen onze honden extra energie kwijt, en de honden die moeten revalideren kunnen op deze manier rustig opbouwen en herstellen. Alleen zijn de kosten voor een hondenloopband enorm hoog en vragen wij daarom om jullie hulp! Kun jij een bijdrage missen voor een hondenloopband? Namens de honden die bij ons verblijven alvast heel erg bedankt!

Draag jij bij aan de kosten voor een hondenloopband?

https://dierentehuis-alkmaar.voordierenbescherming.nl/project/draag-jij-bij-aan-de-kosten-voor-een-hondenloopband