Vrijwilliger Dierenambulance

Vrijwilliger telefooncentrale dierenambulance in Purmerend

Dierentehuis Alkmaar gaat vanaf 15 juni de Dierenambulance Alkmaar helpen, door nauwer te gaan samenwerken. Dit keer niet in Alkmaar maar bij de opvang in Purmerend.

Wij zoeken vrijwilligers die willen helpen om de telefoontjes van mensen te beantwoorden en de ambulances op weg te helpen met de ritten. Je gaat werken in onze mooie opvang aan de Westerweg 70 in Purmerend, een prachtig kantoor met lekkere koffie.

De werktijden zijn op maandag t/m zondag van 9 tot 14 uur of 14 tot 18 uur. We zouden ook heel graag mensen voor 18 tot 22 uur willen hebben, dit zullen we langzaam opbouwen.

In het begin krijgt iedereen natuurlijk hulp bij het wegwijs maken in de wereld van de dierenambulances. Daarna ga je eerst alleen, met onze ondersteuning, en misschien als het nog drukker wordt met 2 personen de telefooncentrale bedienen. Mocht je een keertje mee op de ambulance willen dan kan dat natuurlijk.

Mocht je interesse hebben dan kan je contact opnemen met Cindy 088-8113697 of mailen naar cindy.stolk@dierenbescherming.nl

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vrijwilliger op de dierenambulance in Alkmaar

Naast mensen voor de centrale in Purmerend zoeken we ook vrijwilligers die op de ambulance willen rijden. We zoeken mensen die daadwerkelijk willen rijden maar ook mensen die graag mee willen als bijrijder. De bijrijder zal zich meer om de zorg van de dieren ontfermen. De chauffeur hoeft dus geen kennis van dieren te hebben. De bijrijders krijgen een dieren EHBO cursus.

Dit werk zal vanaf Alkmaar plaatsvinden en is ook voor de regio Alkmaar.

Mocht je interesse hebben dan kan je contact opnemen met Cindy 088-8113697 of mailen naar cindy.stolk@dierenbescherming.nl