CatVideoFest

Elk jaar stelt CatVideoFest uit ontelbare uren van unieke ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo’s en natuurlijk de klassieke internetfilmpjes een compilatie samen van de allerleukste kattenfilmpjes!
CatVideoFest

Vertoningen van het evenement vinden plaats over de hele wereld en een deel van de inkomsten wordt afgestaan aan lokale organisaties voor de opvang van katten en dierenwelzijn. Voor het eerst komt de kattensensatie nu eindelijk ook naar de Filmschuur in Haarlem!
In het weekend van 14 september vindt het Open Huis van de Philharmonie, Stadsschouwburg Haarlem en Toneelschuur plaats. Tijdens dit weekend vinden previews en andere activiteiten plaats om het theaterseizoen feestelijk te openen. Onderdeel van dit weekend is de vertoning van de vertoning van CatVideoFest 2019.

Bij het kopen van een kaartje aan de kassa of via internet is er de mogelijkheid om een donatie te doen aan Dierentehuis Kennemerland. Voor meer informatie of het kopen van een kaartje kun je naar de website van de Filmschuur: https://www.filmschuur.nl/film/catvideofest-2019.