Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter Dierentehuis Kennemerland. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn de asieldieren op te vangen en de zorg te geven die ze verdienen.

Vrijwilligers-vacatures

Betaalde functies

Vrijwillig, niet vrijblijvend

Vrijwilligerswerk is natuurlijk vrijwillig, maar niet vrijblijvend. We zijn blij met iedereen die wil komen helpen, maar we moeten wel op je kunnen rekenen. Nog niet eens voor onszelf, maar de dieren moeten wel elke dag verzorgd worden. Vanaf een dagdeel per twee weken kan je bij ons terecht, ook op zondag.

Onze vrijwilligers zijn werkzaam in dierverzorging. Je kan zelf aangeven naar welke diersoort je voorkeur eventueel uitgaat. Natuurlijk is er tijd voor aandacht voor dieren zoals het knuffelen met de katten en het lopen en spelen met de honden. Maar ook schoonmaken van de hokken en leefomgeving van de dieren hoort er onvermijdelijk bij.

Dierentehuis Kennemerland ligt op een schitterende locatie in een duinvallei op een flink stuk eigen grond waar het goed toeven is, voor zowel de verzorgers als de dieren. Het heeft vooral een regiofunctie. Zwerfdieren uit de gemeenten Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort worden hier opgevangen.

Neem eens een kijkje tussen onze vrijwilliger vacatures of meld je aan door ons een email te sturen met je motivatie!