Operatie voor Lulu

Help je mee?

Operatie voor Lulu

Lulu is een jonge hond van nog geen 1,5 jaar oud. Ze is afgestaan omdat de eigenaar niet goed voor haar kon zorgen. Hierbij speelde ook mee dat Lulu moest worden geopereerd aan haar zgn. ‘cherry eyes’. Dit is een afwijking van een traanklier van het oog. De traanklier die zich normaal achter het derde ooglid bevindt, is bij een cherry-eye opeens zichtbaar in de ooghoek van de hond. Dit komt vaker voor bij jonge honden van bepaalde rassen en is alleen te verhelpen met een operatie. Als de ogen niet behandeld worden is er een grote kans op ontstekingen. Ook worden de ogen niet meer optimaal bevochtigd waardoor er irritatie ontstaat.

Dit willen we Lulu natuurlijk besparen en daarom is ze op 24 januari geopereerd worden. Gelukkig kan Lulu de wereld weer met een frisse blik bekijken! De kosten van de operatie zijn € 500. Omdat dit best wel weer een fors bedrag is willen we je vragen om bij te dragen in deze kosten. Alvast bedankt voor je hulp!Dierentehuis Kennemerland helpen?

Jaarlijks vangt de Dierenbescherming zo'n 25.000 dieren op in haar asielen. Sommige zijn ziek of zwervend aangetroffen, gedumpt of kunnen niet langer door hun eigenaar verzorgd worden. Bij ons krijgen ze de opvang en zorg die ze verdienen. Jouw steun is hierbij onmisbaar!

Kom in actie