De enige oplossing voor vagabundo

De enige oplossing voor kat Vagabundo.

Vagabundo heeft een zware en moeizame tijd achter de rug. Vagabundo heeft een hoge concentratie bloed in zijn urine. Alle medische onderzoeken heeft hij al achter de rug. Urine onderzoek, bloedonderzoek, blaasoperatie, en röntgenfoto’s. Na al deze onderzoeken is duidelijk te zien dat hij eigenlijk kerngezond is maar lijdt aan feline idiopathische cystitis. Dat is een heel duur woord, maar dat houdt in dat hij zo gespannen en gestrest is en dat daardoor de blaaswand erg gevoelig is.

De enige oplossing voor vagabundo

Met voedingsexperts, dierenartsen en verzorgers hebben we een nieuw plan gemaakt. Rust, liefde, speciale voeding en meer vocht doormiddel van speciaal natvoer. Dit voer vind hij geweldig en samen met zijn brokjes hopen wij op een rustige blaas. Nu zijn we met de laatste zakjes Hills c/d Urinary Stress bezig.

Hills c/d Urinary stress kan ingezet worden bij Feline Idiopathische Cystitis. Het kan het opnieuw optreden van de symptomen reduceren. Daarbij helpen de speciale inhoudsstoffen stress bij de katten verminderen. Hierdoor is deze voeding ook geschikt bij ondersteuning van andere gestreste katten in het asiel. Helaas komen de gestreste katten vaak voor in de asielen en kunnen we daarom al het hulp gebruiken. Daarom vragen we jullie hulp om een voorraad C/D urinary stress natvoer te verzamelen voor alle toekomstige katten met stress.

Door één gulle gift hebben we ons doel al bereikt en krijgen we binnekort veel speciaal vlees in ons asiel.

Doneer nu op dierendonatie.nl
https://dierendonatie.nl/project/speciaalvoer-voor-de-heel-gestresste-kat-vagabundo-bij-dierenasiel-de-kuipershoek/

Het dierenasiel is een non-profit organisatie. Met de inzet van medewerkers, leden, donateurs en vrijwilligers komen wij op voor de belangen van dieren in Nederland. We vangen dieren in nood op, bestrijden dierenmishandeling, zien toe op de naleving van dierenwetgeving en werken aan een diervriendelijke samenleving door voorlichting en lobby.