Dierenasiel de Kuipershoek is de draad kwijt

Dierenasiel de Kuipershoek had een geweldige verzameling met Medical Pet Shirts. Dit jaar zijn er alleen bijzonder veel katten binnengekomen met huidproblemen waardoor ze vaak een petshirts om moesten. Er waren katten met huidproblemen, ontstoken wonden, poot amputatie of voorbeelden zoals de kat Collar

Collar heeft een grote etterende wond gekregen van zijn hals tot ver onder zijn oksel, dit is ontstaan door zijn halsbandje. Deze altijd vriendelijk man, moet nu lange tijd revalideren. Zijn wonden moeten dagelijks worden verschoond en hij krijgt elke dag een nieuw shirtje aan. Helaas moet hij nu oude, kapotte en verscheurde kleding aan die niet meer lekker zitten.

Daarom vragen we weer jullie hulp om geld te verzamelen voor de Medical Pet Shirts. We willen graag verschillende maten en weer een voorraadje verzamelen voor alle bijzondere gevallen die zeker nog gaan komen. Op de onderstaande link kunt u helpen, om de shirtjes te verzamelen voor katten zoals Collar!

Doneren Medical Pet Shirt

Het dierenasiel is een non-profit organisatie. Met de inzet van medewerkers, leden, donateurs en vrijwilligers komen wij op voor de belangen van dieren in Nederland. We vangen dieren in nood op, bestrijden dierenmishandeling, zien toe op de naleving van dierenwetgeving en werken aan een diervriendelijke samenleving door voorlichting en lobby.