Dierendonatie Hurtta Tuigen behaald

Via de site dierendonatie kan dierenasiel de Kuipershoek meerdere keren projecten indienen. Zo hebben wij al een kippenhok, medische pet shirts en medisch opblaaskragen. Deze spullen worden inmiddels fanatiek gebruikt. Maar inmiddels had het asiel nog een wens: De asielhonden veilig kunnen uitlaten.

Bij dierenasiel De Kuipershoek willen de vrijwilligers alle honden lichamelijke beweging geven door lekker met ze te wandelen en te trainen. Sommige honden zijn een kei in ontsnappen uit hun halsbanden of trekken enorm hard waardoor ze benauwd worden. De Hurtta tuigjes helpent bij het veilig uitlaten van de honden en heeft een ergonomisch pasvorm. Het is zo ontworpen dat de hals en rug van de hond ontzien worden. Ook is het tuigje gemakkelijk en comfortabel aan te doen bij de hond. Omdat er verschillende honden in het asiel verblijven, willen ze graag 5 tuigjes in diverse


Na ongeveer 3 weken had het asiel al genoeg donatie ontvangen voor de geweldige tuigen. Inmiddels heeft het asiel de tuigen ontvangen en genieten de honden van de wandelingen. Via deze weg willen we iedereen bedanken die geholpen heeft om dit doel te bereiken.