Gevonden pups groeien als kool!

De tijd vliegt in het gastgezin waar begin november de gevonden pups Charlie en Louie uit Deventer verblijven. De kleine, kwestbare puppy's doen het echt supergoed en ook het gewicht gaat de goede kant uit.
Gevonden pups groeien als kool!

De puppies werden eind oktober gevonden in een kinderrugtas van Walt Disneys 'Frozen' aan de Diepenveenseweg in Deventer, aan de achterzijde van het station. De hondjes waren nog geen dag oud, het navelstrengetje zat er nog aan. Helaas was vanaf het begin te zien dat het met een van de drie puppy’s niet goed ging.

Kanjers van pups

De andere pups doen het supergoed en gaan nu door het leven als Charlie (witte pup) en Louie (lichtbruine pup). Na weer een week van goede zorg van het gastgezin en huishond Maximus geeft de weegschaal bij Charlie al 800 gram aan. Daar is Louie al dik voorbij met zijn 1,2 kg. Via een anonieme donateur hebben we een flinke lading hoogwaardige puppymilk voeding gekregen en dat slaat dus geweldig aan. Nogmaals dank voor deze mooie donatie!

Naast goed eten, is het ook nog veel slapen waardoor de groei voorspoedig verloopt. Ze spelen, waggelen en de eerste tandjes komen door.