Help dierenasiel de Kuipershoek met het verzamelen voor kooiverrijking voor de konijnen!!

Konijn Blacky staat voor een dilemma. De verzorger José heeft wel een hele moeilijke uitdaging voor Blacky gemaakt. Het konijntje overweegt of hij deze spannende overtocht kan maken. Uiteindelijk trekt hij de stoute schoenen aan en klimt op de flexibele brug van wilgenhout. Op weg naar voor hem een hemelse middagsnack.

De konijnen worden behoorlijk uitgedaagd bij dierenasiel de Kuipershoek. Zomaar een stukje wortel of losse hooi zit er niet in voor de konijnen, ze moeten er wel wat voor doen. Het asiel probeert het verblijf voor de konijnen zo interessant en afwisselend mogelijk te maken. Kooiverrijking zorgt voor veel afleiding, het voorkomt probleemgedrag en het houdt een konijn alert en gezond.

De beste kooiverrijking voor een konijn is toch altijd een ander konijn. Het liefste leven ze van oorsprong in groepen. Maar ook kan je attributen toevoegen aan het hok om een konijn extra te vermaken. Kooiverrijking heeft alleen effect, wanneer er regelmatig iets aan de inrichting van de kooi veranderd wordt. Daarom wil het asiel een mooi speelpakket verzamelen voor onze konijnen.

  • Dit speeltouw geeft konijnen veel mogelijkheden om zichzelf te vermaken. Aan de klosjes kan geknaagd worden en het touw kan met de neus door de kooi gegooid worden. Door de natuurlijke materialen is het niet gevaarlijk speelgoed en zeer waardevol voor het verblijf van onze knaagdieren.
  • Deze natuurlijke houten bal is zeer geschikt als bezigheidsspeelgoed voor onze konijnen. Konijnen kunnen met de neus de bal weggooien en zich er als een ware profvoetballer gaan gedragen.
  • De flexibele brug van wilgenhout voor knaagdieren is zeer geschikt voor de kooi inrichting en kan als grot of als brug gebruikt worden. Omdat het van onbehandeld natuurlijk hout bestaat kan er onbezorgd aan geknaagd worden. De brug kan in verschillende richtingen gebogen worden.

Klik op de onderstaatde link voor de site van dierendonatie:
Dierendonatie