Help ons met donatie voor onze broedstoof

Zorg ervoor dat wij de beste behandelingen kunnen bieden aan de dieren

Help ons met donatie voor onze broedstoof

Oplettende volgers wezen ons er op dat wij bij onze vorige oproep voor een broedstoof een verkeerde foto van internet hadden gebruikt. Dit was een voorbeeldverhaal, maar heeft onbedoeld veel verwarring veroorzaakt. Onze excuses hiervoor. Uiteraard gaat het bij ons om de dieren en komen we alsnog bij u terug om aandacht te vragen voor onze actie voor een broedstoof. Want het probleem van een schimmelinfectie bij katten is actueel en urgent.


Hierbij wil ik jullie vertellen over kat Noxy. Noxy verblijft op dit moment in ons asiel en dit is een foto van haar op dit moment. Noxy is gevangen als wilde kat met vele andere katten. Dit is een stressvolle situatie en uiteindelijk belanden ze dan ook op een asiel. Hier bleken ze verassend aanhankelijk maar ondanks dat ervaren ze toch veel stress. Ze zit slecht in haar vacht er ontstaan continu kale plekken en in haar geval zou het geweldig zijn als we schimmel snel kunnen uitsluiten of bevestigen. Hierdoor zijn ze 2x zo snel behandeld en kunnen ze zo snel mogelijk weg. De broedstoof zorgt voor een betere diagnose en is veel betrouwbaarder dan andere methodes. We hopen dat jullie ons alsnog willen helpen om katten zoals Noxy te helpen.

https://dierenasiel-de-kuipershoek.voordierenbescherming.nl/project/zorg-ervoor-dat-wij-de-beste-behandelingen-kunnen-bieden-aan-de-dieren
Normal 21708287eb32cf5bb12cb26f0706662851a33bce