Help Wormpje door te doneren voor zijn operatie

Op donderdag 31 Januari 2020 kwam kater 'Wormpje' als vondeling binnen in Dierenasiel de Kuipershoek. Wormpje heeft duidelijk al een tijdje rond gezworven. Omdat hij in een slechte conditie en daarom heeft de dierenambulance hem naar ons gebracht. Eenmaal in de opvang zagen we dat Wormpje behoorlijk verzwakt was. Wormpje was te mager (maar 2,51 kg bij binnenkomst), hij had een slecht gebit, een vieze vacht en slechte huid. Ook hadden we het vermoeden van een flinke worminfectie, vandaar dat we hem liefkozend 'Wormpje' hebben genoemd. Wat we ook merkte is dat Wormpje erg last had van zijn oren.

Help Wormpje door te doneren voor zijn operatie


Eenmaal in de opvang knapte hij gelukkig weer op: hij kwam weer op gewicht, werd vrolijk en stond ons altijd miauwend op te wachten. Meneer kreeg een castratie en gebitsoperatie. Hierbij moesten helaas alle tanden getrokken worden. Hij doorstond alle behandelingen goed en bleef een lieve, blije kat. Helaas hebben we zijn eigenaar nooit kunnen vinden.

We hebben al deze medische behandelingen met liefde voor hem gedaan. Maar zijn oorproblemen kunnen we niet oplossen. Het oor blijft ontsteken en er blijft na elke behandeling pus uit komen. We hebben van alles geprobeerd, verschillende antibiotica ’s, bacteriële kweek gemaakt en zelfs al externe hulp gevraagd. Nu is er nog maar 1 mogelijkheid over, het opereren van het oor. Dit wordt door een externe praktijk gedaan maar dat betekent dat er bovenop alle medische kosten voor Wormpje er nog een extra bedrag zijn van € 500,- euro bij komt. Voor deze operatie vragen we daarom jullie hulp. Dit is de laatste kans voor lieve Wormpje. Hij verdient het zo om kans te maken op een nieuw huisje. Helpen jullie mee?