Housewarming Binky

Binky is een bekende gast in dierenasiel de Kuipershoek. Eerst als kitten en nu verblijft hij al sinds 5 april 2018 opnieuw in ons asiel. Hij heeft een geweldige suite gekregen en hij wil daarom iedereen uitnodigen voor zijn huiswarming.
Housewarming Binky

In 2016 kwam Binky binnen als zwerver en was toen nog een klein kittentje. Hij is vrij snel geplaatst en heeft toen een machtig mooie tijd gehad. Maar kittens worden groter en baldadiger en zo ook Binky. Binky verstoorde het rustige huishouden en er was veel stress bij andere kat, de eigenaren en bij hemzelf. Daarom is er besloten om Binky terug te doen naar het asiel in 2018.


Binky zit weer in ons asiel sinds 5 april 2018 en niemand lijkt hem een huisje te willen bieden. Maar Binky vind het eigenlijk wel mooi want hij heeft nu zijn eigen villa gekregen. Hij wil daarom iedereen graag uitnodigen voor zijn housewarming. Hij zal je met enthousiasme ontvangen en heet je van harte welkom in Kattenverblijf 3. Hij geeft je graag miauwend een rondleiding. Iedereen mag komen chillen op zijn krabpaal, want daar is hij enorm trots op. Maar hij wimpelt je er wel zo weer uit als hij er klaar mee is en zorgt ervoor dat er niemand blijf hangen. Zijn toekomstige baas mag blijven, als die hem goed begrijpt.


Natuurlijk is het leuk, dit gave, nieuwe verblijf. Maar ja, het is toch niet echt een eigen huisje. Want Binky mist wel een tuintje, zijn rustige (kind/dierloze) huisje en zijn eigen lieve en geduldige baas.