Kat zoekt Boer

Asiel de Kuipershoek vangt, neutraliseert en plaatst het hele jaar door schuwe katten. Het asiel heeft nu een erg grote verzameling schuwe katten. Zoveel dat ze niet meer in de buitenren passen. De echte avonturiers, muizenvangers en stroslapers moeten daarom nu hun tijd doorbrengen in een klein hokje, waar ze zich niet kunnen verstoppen en hun natuurlijke instinct kunnen volgen. De katten wachten op hun buitenplaats.
Kat zoekt Boer
Door deze katten te laten struinen op je eigen terrein, boerderij, manege of weiland, is de kans erg klein dat er nog een muizenplaag is. Deze katten zijn geholpen, gechipt en voorzien van een oorknip (hierdoor zie je aan de buitenkant dat ze geneutraliseerd zijn). Deze dames en heren zullen eerst een tijdje binnen gehouden moeten worden in een grote bench of afgesloten schuur en kunnen dan na 4-6 weken de wijde wereld verkennen. Hier zullen ze lekker rondstruinen, jagen, ravotten of in het stro gaan liggen. Het enige wat je hoeft te doen is ze bijvoeren en dan heb je er een heerlijke (gratis) terreinkat bij.
Heb je interesse en plek voor twee of meer schuwe katten, of ken je iemand met een buitenplaats, neem dan contact op met Dierenasiel de Kuipershoek.