Op zoek naar vakantiehulp!

Het drukste seizoen staat weer voor de boeg en helaas moeten we het met de minste aantal mensen doen. Veel medewerkers en vrijwilligers zijn op vakantie en daarom zoekt het asiel tijdelijk extra vakantie hulp.

Op zoek naar vakantiehulp!

De Dierenbescherming is een non- Profit organisatie. Met de inzet van medewerkers, leden, donateurs en vrijwilligers komen wij op voor de belangen van dieren in Nederland. We vangen dieren in nood op, bestrijden dierenmishandeling, zien toe op de naleving van de dierenwetgeving en werken aan een diervriendelijke samenleving door voorlichting en lobby. Wil je graag vrijwilliger worden voor een organisatie die de toon zet op het gebied van dierenwelzijn, dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou. Bij dierenasiel de Kuipershoek zijn wij op zoek naar een:

Vrijwilliger Asiel (Vakantieperiode)

Als vrijwilliger op het asiel heb je veel contact met onze dieren en dat is natuurlijk ontzettend leuk! Een groot deel van je werkzaamheden bestaat uit het schoonmaken van de dierenverblijven. Dierenasiel de Kuipershoek is op zoek naar tijdelijk vrijwilligers voor in de zomerperiode. Door verwachte drukte kunnen we in die periode extra hulp gebruiken.

Taakomschrijving:

  • Je bent een echte dierenliefhebber/kenner, gemotiveerd om dieren te verzorgen.
  • Je bent in ieder geval beschikbaar op minimaal 3 ochtenden in de week tijdens de zomerperiode.
  • Je werktijden zijn van 8.00 tot 12.00
  • Je bent 16 jaar of ouder.
  • Je bent woonzaam in Apeldoorn.

Ons aanbod:

  • Een leuke functie binnen onze dynamische organisatie
  • Veel vrijheid om zelf invulling te geven aan de functie
  • Je levert een belangrijke bijdrage aan het welzijn van dieren binnen onze regio

Wil je in de zomerperiode als dierverzorger van Dierenasiel de Kuipershoek aan de slag? Dan horen we heel graag van je! Stuur een mail naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl en vertel in de mail waarom je als dierverzorger aan de slag wilt en welke dierenafdeling je zou willen helpen en stuur een cv mee.