Update rugzakpups Charlie en Louie

Eind oktober trof onze Dierenambulance Overgelder drie puppy's van nog geen dag oud aan in een Walt-Disney-kinderrugzak. Deze tas was achtergelaten bij station Deventer. We hebben er razendsnel voor gezorgd dat de pups intensieve zorg en aandacht kregen. Een van de drie pups overleefde het helaas niet, maar Charlie en Louie groeiden al snel als kool bij ons gastgezin. Hoe gaat het nu met dit tweetal
Update rugzakpups Charlie en Louie

Op avontuur bij het gastgezin

Inmiddels zijn Charlie en Louie ruim 6 weken oud. Ze groeien nog altijd goed en zitten bomvol energie. Ze kunnen zelfstandig pap, mousse of geweekte brokjes eten en dat doen ze dan ook graag. Beide hondjes zijn nieuwsgierig en ondernemend en gaan dagelijks op avontuur: de woonkamer is één groot speelterrein. Ze reageren volstrekt niet angstig en draaien hun poot dan ook niet om voor speelgoed dat groter is dan henzelf. Charlie heeft haar stem en tandjes ontdekt en laat haar broertje duidelijk weten dat hij soms net wat te lomp met haar speelt. Ze laat zich niet kisten! Kortom, de hondjes kunnen zich bij het gastgezin als gezonde, energieke pups gedragen en daar zijn we blij om.

Van al dat spelen en ontdekken word je moe...

En nu?

De komende weken blijven de pups nog gewoon bij ons gastgezin, zodat ze zich stabiel verder kunnen ontwikkelen in een huiselijke omgeving. Zodoende zijn Charlie en Louie nog niet herplaatsbaar. We houden jullie op de hoogte van dit daverende duo!

Charlie gaat op onderzoek uit.