Wegen is weten.. Help dierenasiel de Kuipershoek aan weegschalen

Dierenasiel de Kuipershoek zit met zijn handen in de kittenharen. In het drukste seizoen van het jaar heeft de weegschaal besloten de geest te geven. Hierdoor kunnen wij onze kittens niet meer wegen. Dit is natuurlijk van cruciaal belang. Door te wegen weten we hoe zwaar een kitten is en kunnen we daar een voedingsplanning voor maken; moet het kitten aankomen, afvallen of is het in levensgevaar.

Wegen is weten.. Help dierenasiel de Kuipershoek aan weegschalen

Het dierenasiel vangt jaarlijks, met een piek in de zomer – ruim 400 kittens op, voornamelijk in onze gastgezinnen. Gelukkig vinden voor deze kittens vrijwel altijd snel een thuis, maar daar gaat wel een intensieve en kostbare periode aan vooraf. Een kitten komt regelmatig in aanraking met de weegschaal, in de vroege fase zelfs dagelijks.

We willen graag 2 weegschalen om onze honderden kittens en alle andere katten te wegen. Voorheen hebben wij de Alecto BC 20 babyweegschaal gewerkt er hier zijn we erg tevreden over. De weegschaal is nauwkeurig, licht en werkt goed. Help ons asiel en onze kittens en doneer voor onze weegschalen op de onderstaande link:

https://dierendonatie.nl/project/weegschalen-voor-dierenasiel-de-kuipershoek/