Wij zoeken vrijwilligers!

Ben je op zoek naar leuk, interessant en verantwoordelijk vrijwilligerswerk waarbij je deel uitmaakt van een gezellig team? Heb je minimaal vier uur in de week de tijd en ben je niet bang voor een beetje viezigheid, word dan dierverzorger bij het Dierenbeschermingscentrum Amersfoort.


Wij zoeken vrijwilligers!

In het DBCA worden honden, katten, konijnen en knaagdieren opgevangen en herplaatst. Naast de opvang van zwerf-en afstandsdieren biedt het DBCA ook pensionopvang voor honden, katten, konijnen en knaagdieren.

Wij zijn op zoek naar:
Dierverzorgers honden (vrijwillige functie) 18 jaar en ouder

Wij zoeken versterking in de vorm van gemotiveerde, serieuze hondenliefhebbers die niet vies zijn van honden en alles wat daar bij hoort. Gewapend met een tuinslang en emmers sop zorg jij er samen met je collega's voor dat de dieren weer een heerlijk schoon verblijf krijgen. Als alles weer fris is, kan er worden gewandeld met de honden.

Vervoersvrijwilliger dieren (vrijwillige functie)

Zoek je interessant en verantwoordelijk vrijwilligerswerk waarbij je deel uitmaakt van een gezellig team? Word dan vervoersvrijwilliger dieren bij de Dierenbescherming. Regelmatig worden er diersoorten bij ons binnengebracht die niet langdurig bij ons Dierenbeschermingscentrum kunnen worden opgevangen en naar specialistische opvangcentra moeten worden vervoerd. Daarnaast moeten er dieren van onze locatie in Ede naar onze locatie in Amersfoort vervoerd worden en vise versa. Jij kunt ons helpen met het vervoer van deze dieren.

Dierverzorgers konijnen & knaagdieren (vrijwillige functie)
Hou jij van konijnen en knaagdieren en ben je niet bang om vieze handen te krijgen? Kom dan gezellig bij ons aan de slag. Op dinsdag en vrijdag worden alle verblijven van de konijnen en knaagdieren onderworpen aan een grote schoonmaak, de overige dagen van de week worden alle knagers voorzien van voer, schoon water, vers hooi en groenvoer.

Wil je meer informatie of wil je een keertje meelopen, mail dan naar:
Vrijwilligersdbca@dierenbescherming.nl

Hopelijk tot snel!

Vrijwilligers bij ons asiel

Zonder vrijwilligers is het voor het DBCA niet mogelijk om alle dieren op te vangen en te herplaatsen. Elke dag hebben alle dieren genoeg aandacht, liefde en verzorging nodig dus zijn vrijwilligers onmisbaar!

Kom in actie