Open dag 30 september

Op zondag 30 september, vlak voor Werelddierendag, organiseert DOC ’t Noordbroek in Almelo een open dag. Ook Dierenambulance Almelo is aanwezig.
Open dag 30 september

Chipactie

Speciaal voor deze open dag is er een chipactie. Mensen kunnen hun huisdier laten chippen voor een speciaal tarief van € 12,50. Een gechipt dier, dat goed geregistreerd staat en verdwaald, kan eenvoudiger worden herenigd met de eigenaar. Mensen die gebruik willen maken van dit chipaanbod, worden verzocht zich van tevoren
aan te melden via mailadres: info@dierenopvangnoordbroek.nl

Activiteiten

Maar er is meer te doen tijdens de open dag. We laten ze zien welke verblijven er zijn, waarom dieren apart moeten zitten, hoe een doktersverblijf eruit ziet. Er kan een kijkje genomen worden in onze mooi overdekte trainingshal. Er zijn meerdere kraampjes met koffie en thee, evenals een kraampje van 'Maatjes Natuurlijk!', een natuurgeneeskundig therapeut die meer kan vertellen wat te gebruiken bij bijvoorbeeld stress bij dieren. De dierenambulance is aanwezig om een kijkje te geven in de ambulance, er is een vrijwilligster met een weefgetouw, er worden taarten gemaakt en er zijn diverse leuke kraampjes met artikelen voor de verkoop waarbij de opbrengst voor het asiel zal zijn. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten.

Landelijke open asieldag

Dierenopvang ’t Noordbroek en Dierenambulance Almelo maken onderdeel uit van de Dierenbescherming. Op 30 september openen in het hele land dierenasielen van de Dierenbescherming de deuren voor het publiek. Ook ’t Noordboek doet mee aan deze landelijke open asieldag. Iedereen is van harte welkom tussen 13 en 16 uur bij het DOC ’t Noordbroek, Noordbroek 8 in Almelo.