Piepkleine kittens gedumpt bij Wierdense brug

Twee piepkleine kittens zijn gedumpt langs het Twentekanaal bij de Wierdense brug. De diertjes van nog geen drie weken oud zaten in een kartonnen doos.
Piepkleine kittens gedumpt bij Wierdense brug

Een voorbijganger hoorde gepiep, ontdekte de doos met kittens en alarmeerde de dierenambulance. Deze bracht de kittens naar dierenopvangcentrum 't Noordbroek. De kittens hebben vermoedelijk niet lang langs de kant van de weg gelegen. Ze zagen er goed doorvoed uit. Het leek erop dat ze zeer recent bij hun moeder waren weggehaald.Het personeel reageerde geschokt: “Waarom in hemelsnaam? Wat is dit voor actie? De kittens zijn op tijd gevonden maar er is gespeeld met hun leventjes. Jonge katjes raken binnen de kortste keren onderkoeld en ondervoed en sterven dan een trieste dood. Ze hadden de nacht niet eens gehaald."
De kittens zijn inmiddels ondergebracht bij een gastgezin en hebben de namen Joris en Jasmijn gekregen. Ze maken het goed.

Wie informatie heeft over deze poesjes, waar ze vandaan komen, of waar we de moederpoes kunnen vinden, wordt verzocht contact op te nemen met dierenopvangcentrum 't Noordbroek via de mail of per telefoon: 0546-453901.