Het belang van goede foto's van asieldieren

In deze digitale wereld is het noodzakelijk dat we als dierenopvang een goede website hebben waar al onze dieren op staan. Het grootste gedeelte van de mensen die een dier zoekt, gaat namelijk eerst online zoeken.
Het belang van goede foto's van asieldieren
Op zoek naar dat ene dier die aanspreekt, waar je meteen van denkt; daar wil ik meer van weten! Een goede foto is dan ook erg belangrijk, en daar weet fotograaf Robin Utrecht alles vanaf. Robin is een professioneel fotograaf en heeft al heel wat beroemdheden voor zijn lens gehad. Daarnaast fotografeert hij graag voor de Dierenbescherming, aangezien hij gek op dieren is.
Fotomodel Laicka! Wat een knap hondje is het toch!
Robin heeft ons vorige week allerlei tips gegeven over hoe je asieldieren het beste kunt fotograferen. NPO 1 vandaag was erbij om daar een leuke reportage van te maken, en die werd op 3 oktober uitgezonden. We hebben o.a. onze asielhond Laicka als fotomodel gebruikt en zij was daarom ook op tv te zien.

Een nieuw baasje voor Laicka

We hebben goed nieuws te melden over Laicka! Op 9 oktober heeft zij nieuwe baasjes gekregen, en wel helemaal in Friesland! Haar nieuwe bazinnetje zag Laicka op de website www.ikzoekbaas.nl en liet haar profiel aan haar man zien. Hij herkende haar van tv dus dat kan geen toeval zijn! Veel geluk Laicka!