Adoptie asieldier

De juiste match voor hond & kat

Wie op zoek is naar een hond of kat, is bij ons aan het juiste adres. We adviseren bij de keuze tussen de asieldieren en kijken daarbij uiteraard of het voor beide partijen een goede match is.

Zowel bij de honden als de katten voeren we gedragsonderzoek uit. Wij hebben meerdere vrijwilligers die de asielhonden trainen en daarnaast ook begeleiding kunnen bieden aan toekomstige baasjes. Zo gaan baas en hond goed van start!

Kennismaken met een asieldier

Op onze website vind je een actueel overzicht van onze asieldieren. Het overzicht wordt dagelijks bijgewerkt zodat je precies kunt zien welke dieren er allemaal een nieuw baasje zoeken. Het is niet mogelijk om zonder afspraak bij de honden en katten in de opvang langs te komen. We nemen graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek te voeren. Bij de profielen van onze asieldieren staat omschreven hoe je je interesse kunt aangeven.

Adoptietarieven

De adoptie van een asieldier brengt kosten met zich mee. Hier staat tegenover dat de dieren gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid zijn. De katten zijn ook gecastreerd of gesteriliseerd. Bekijk het overzicht met alle tarieven. Je kunt bij ons pinnen.