Adoptie asieldier

De juiste match voor hond & kat

Wie op zoek is naar een hond of kat, is bij ons aan het juiste adres. We adviseren bij de keuze tussen de asieldieren en kijken daarbij uiteraard of het voor beide partijen een goede match is. Zowel bij de honden als de katten voeren we gedragsonderzoek uit. Wij hebben meerdere vrijwilligers die de asielhonden trainen en daarnaast ook begeleiding kunnen bieden aan toekomstige baasjes. Zo gaan baas en hond goed van start! Ook bij de katten is begeleiding mogelijk. Er verblijven ook regelmatig vogels in onze opvang die een nieuw thuis zoeken.

Maak een afspraak

Het is niet mogelijk zonder afspraak bij de honden in de opvang langs te komen. We nemen graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek te voeren. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Voor het kennismaken met de katten in de opvang is het niet nodig om een afspraak te maken.

Adoptietarieven

De adoptie van een asieldier brengt kosten met zich mee. Het opvangen en verzorgen van een dier kost namelijk geld. Hier vind je een overzicht van de tarieven per adoptie per dier. Je kunt bij ons pinnen.