Adoptie asieldier

De juiste match voor hond & kat

Wie op zoek is naar een hond of kat, is bij ons aan het juiste adres. We adviseren bij de keuze tussen de asieldieren en kijken daarbij uiteraard of het voor beide partijen een goede match is. Zowel bij de honden als de katten voeren we gedragsonderzoek uit. Wij hebben meerdere vrijwilligers die de asielhonden trainen en daarnaast ook begeleiding kunnen bieden aan toekomstige baasjes. Zo gaan baas en hond goed van start! Er verblijven ook regelmatig vogels in onze opvang die een nieuw thuis zoeken.

Overzicht asieldieren

Op onze website vind je een actueel overzicht van onze asieldieren. Het overzicht wordt dagelijks bijgewerkt zodat je precies kunt zien welke dieren er allemaal een nieuw baasje zoeken. We raden aan om eerst online te bekijken of er een dier tussenzit wat je aanspreekt, en dan contact met ons op te nemen. 

Maak een afspraak

Het is niet mogelijk om zonder afspraak bij de honden en katten in de opvang langs te komen. We nemen graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek te voeren. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

Adoptietarieven

De adoptie van een asieldier brengt kosten met zich mee. Het opvangen en verzorgen van een dier kost namelijk geld. Bekijk het overzicht met alle tarieven. Je kunt bij ons pinnen.