Hondenwasruimte

Wasruimte gesloten

Op dit moment kan er geen gebruik worden gemaakt van onze wasruimte. Vanwege voorzorgsmaatregelen voor het coronavirus is onze opvang momenteel gesloten voor publiek en uitsluitend op afspraak te bezoeken voor asieldieren. Excuses voor het ongemak!

Soms kan je hond wel een flinke wasbeurt gebruiken. Maar in je eigen badkamer is dat best een gedoe en het is niet erg hygiënisch. Daarom stellen wij onze hondenwasruimte beschikbaar. Je kunt je hond(en) hier zelf komen wassen. Het is niet nodig om hier een afspraak voor te maken.

Door de schuine oploop is het niet nodig om de hond te tillen. Ze kunnen hier heel gemakkelijk zelf oplopen. Ideaal voor grote honden!Wanneer: maandag t/m zaterdag tussen 9 en 16 uur.
Kosten: € 5,- per hond, inclusief gebruik van 2 handdoeken en shampoo. Er is ook een strippenkaart te koop; 5 keer wassen voor € 22,50.
Waterblazer: voor honden met een lange vacht die moeizaam droogt is de waterblazer ideaal. Voor het gebruik hiervan betaal je met wassen erbij € 7,50. Een strippenkaart voor 5 keer kost € 32,50
Je kunt bij ons pinnen.