Kitten in plastic tas bij container gedumpt

Dit kleine katertje werd op donderdagavond 15 oktober bij een container aan de Crooswijkseweg in Rotterdam aangetroffen. Hij zat in een dichte plastic AH tas.
Kitten in plastic tas bij container gedumpt

Het manneke is slechts een week of 5 en hoort natuurlijk gewoon veilig bij zijn moeder en nestgenootjes te zijn. Waarom iemand tot zoiets besluit kunnen we niet begrijpen. Het belangrijkste is dat hij nu veilig is en in elk geval een mooie toekomst tegemoet gaat.

Gastgezin

Appie, zoals we hem genoemd hebben, is de eerste nacht opgevangen bij een medewerkster van onze opvang. Onze collega's van Dierenopvangcentrum Gouda hebben momenteel een gastgezin waar drie kittenweesjes in dezelfde leeftijd verblijven, en Appie mag hier ook naar toe. Zo kan hij goed met soortgenootjes gesocialiseerd worden. Heel fijn deze samenwerking!

Kleine Appie veilig en wel thuis bij één van onze medewerkster

Het adopteren van Appie

Er zijn naar aanleiding van ons Facebookbericht over Appie al heel wat mensen die hebben aangegeven dat ze Appie graag een goed tehuis geven. Dat is ontzettend lief en fijn te weten dat hij door veel mensen wel gewenst is. Het is nu echter nog veel te vroeg om hem te herplaatsen of te reserveren. Als het zover is dat hij herplaatst kan worden, dan komt hij op www.ikzoekbaas.nl te staan. Maar dit kan nog wel een paar weken duren.

Het gaat goed met Appie!

Inmiddels kunnen we melden dat het goed gaat met Appie die nu omgedoopt is naar Oscar. Ook heeft deze jongeman er een hele kittenfamilie bij gekregen. Lees hier meer over zijn fijne tijdelijke verblijf.