Lege flessen voor operatiepotje asieldieren

Een mooie actie van diverse Albert Heijn vestigingen in onze regio. Onze opvang is uitgekozen als goede doel voor de statiegeldactie. Hierbij kunnen klanten kiezen om hun statiegeld inleveren van de lege flessen direct aan ons operatiefonds voor asieldieren schenken.
Lege flessen voor operatiepotje asieldieren
Ons operatiefonds is een spaarpotje voor niet standaard operaties en behandelingen van onze asieldieren. We geven alle dieren die bij ons verblijven de medische zorg die ze nodig hebben. De kosten daarvan kunnen enorm oplopen bij bijvoorbeeld een gecompliceerde breuk na een aanrijding. Daarom hebben wij het operatiefonds in het leven geroepen, een spaarpot speciaal om dit soort kosten te dekken, bestaande uit donaties. Via deze statiegeldactie hopen we het fonds flink aan te kunnen vullen.

Inleveren flessen

Flessen van alle bekende merken en natuurlijk het huismerk van Albert Heijn kunnen ingeleverd worden. Het is niet mogelijk om flessen van een huismerk van een andere supermarkt in te leveren.

Inleverpunten

  • Vlaardingen: Albert Heijn Veerplein - oktober en december 2020 - Opbrengst € 271,75 actie afgelopen
  • Maassluis: Albert Heijn Koningshoek - november 2020 - opbrengst € 577,20 actie afgelopen
  • Vlaardingen: Albert Heijn winkelcentrum De Loper - sept en okt 2020 opbrengst € 1646,90 actie afgelopen
  • Schiedam: Albert Heijn de Wolf, Hagastraat - opbrengst € 117,- actie afgelopen
We hebben deze actie te danken aan Leonie Bouman, een enorme dierenliefhebber die dag en nacht bezig is met het helpen van dieren in deze regio.

Poes Anna is aan haar oor geopereerd en moet herstellen met een kapje om zodat ze er niet aan kan zitten.