Natuurspeeltuin geopend!

Op woensdag 11 juli 2018 werd onze nieuw aangelegde natuurspeeltuin onder belangstelling van vele vrijwilligers en medewerkers van de dierenbescherming en gemeenteraadsleden officieel geopend!
Natuurspeeltuin geopend!

Donatie Stichting Het Waardige Dier

Regiomanager William van de Wetering bedankte o.a. Carla Timmerman van Stichting Het Waardige Dier. Dankzij hun enorme donatie kon een groot deel van de tuin betaald worden. Daarnaast hebben we een prachtig bedrag via een erfenis ontvangen en diverse andere giften om deze tuin te realiseren.

Zoë Jansen verzon de naam: ’t Kwispelhof’ en zij was ook aanwezig om het naambord te onthullen.

’t Kwispelhof

Dio van Aardoom Hoveniers heeft de tuin ontworpen en hij was uiteraard ook van de partij. Een tijdje terug vroegen we op facebook suggesties voor de naam van de speeltuin. Zoë Jansen verzon de naam: ’t Kwispelhof’ en zij was ook aanwezig om het naambord te onthullen.

Naast de opening werden een aantal vrijwilligers naar voren geroepen omdat ze enorm veel werk verricht hebben met de voorbereidingen van de tuin. Willem, Jeremy, Robert, Joyce en Rene werden daarom in het zonnetje gezet door beheerder Babiche Houtman.

Koka dook direct het water in. Kijk haar eens genieten!

Genieten

Aan langzitter Koka de eer om als eerste de speelweide in gebruik te nemen en wat vond ze het leuk! De rest van de middag hebben de andere honden er heerlijk op gespeeld, gesnuffeld en gezwommen!